• 't Zusje

  • (3)
    3
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
International
Beer/Wine
European
Fusion
Spanish
Honey
Non-veg

Serves meat, vegan options available. All you can eat tapas restaurant chain. Offers a separate vegan menu on request. Specify vegan when making reservation. Open Mon-Sun 19:30-22:00.


Venue map for 't Zusje
© OpenStreetMap contributors

3 Reviews

First Review by Darinka94

Timelezz

Points +392

Vegan
11 Sep 2023

Sfeer- en smaakvol

Het is heel fijn dat ze een aparte vegan kaart hebben. Hierdoor word je al veganist niet blootgesteld aan de dierlijke gerechten. De aparte kaart voorkomt ook fomo.

Het personeel deed erg hun best om het naar ons zin te maken. We hadden het idee dat ze goed weten wat veganisme inhoudt. Met het serveren van de bestelde gerechten ging het helemaal goed.

De keuze is uit voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De gerechten waren smakelijk, maar geen hoogstandjes. De meeste gerechten bevatten weinig eiwitten.

Helaas lag op de tafel al een placemat met alle gerechten wat ons confronteerde met hoe dieren in dit restaurant worden geserveerd. We kregen ook standaard honing en niet-vegan koekjes geserveerd, ondanks dat de gehele tafel had aangeven vegan te zijn.

Pros: Hartelijk personeel , Aparte vegan kaart, Redelijk ruime keuze

Cons: Kregen honing bij de thee geserveerd, Beperkte aanbod eiwitrijke vegan gerechten, Op de placemat staan ook de dierlijke gerechten

shibbyonline

Points +28

Vegan
21 Jul 2023

Veel keus

Speciale menukaart met vegan opties

Darinka94

Points +37

Vegetarian
12 Feb 2022

Fantastische vega tapas

Heel veel lekkere vega opties

Pros: Vegetarische tapaskaart




This page has been viewed 1201 times.