Vegan-friendly
Lacto
Ovo
Italian
Mediterranean
Beer/Wine
European
French
Honey
Belgian
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Restaurant with vegan options, including vegan cheese croquettes, jackfruit croquettes, tagine vegetables, house-made jackfruit stew, vol-au-vegan, pasta pistachio pesto with zucchini, and apple crumble pie. Open Wed-Fri 11:00-22:00, Sat 15:00-22:00, Sun 15:00-21:00. Closed Mon-Tue.


Venue map for Oud Wezel
© OpenStreetMap contributors

5 Reviews

First Review by kathleen.fransen69

GreetHuybrechts

Points +28

Vegan
05 Oct 2024

Lekkere vegan opties in een sfeervolle brasserie

Vlaamse gerechten in een vegan jasje, alsook wisselende vegan suggesties.

SabineElisabeth

Points +507

Vegan
13 Jul 2024

Authentiek Vlaams vegan eten

Het komt niet vaak voor dat ik Vlaamse gerechten vegan kan bestellen. Zo fijn om in een traditionele, sfeervolle brasserie zo veel keus te hebben. Zeker in Wuustwezel en omstreken.

Pros: Goede service, Verrassende kaart

Cons: Aan de dure kant

Kaketoe

Points +55

Vegan
20 Nov 2023

Excellent vol-au-vegan with fries and salad!

We regularly visit this restaurant because the food is excellent and the price is very reasonable, especially the 2-course and 3-course menu!

Pros: excellent food, good value, friendly staff

VeroniqueDoggen

Points +72

Vegan
25 Oct 2023

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening

De jackfruitkroket en vol-au-vegan waren superlekker! Ook fijn dat er plantaardige melk was voor bij de koffie. Bediening was ook tiptop! Ik kom zeker nog eens terug😄

OudWezel

05 Nov 2023

Bedankt voor deze mooie score en beoordeling.

kathleen.fransen69

Points +172

Vegan
11 Jul 2023

Matig

Fijn dat we een restaurant vonden dat vegan opties aanbiedt in deze buurt. De schotel van mijn partner was te doen. Een tajine van groenten. Allee, Tajine vrij platgekookt overgekapt in een koude tajine-schotel, zonder couscous of brood. Ik koos de salade met een soort vegan loempia's. De salade was uitgedroogd en verschrompeld zonder vinaigrette, wat sla en tomaten op een hoopje. De loempia's konden niet bekoren. Een tegenvaller.

Pros: Enkele vegan opties, Vriendelijk personeel

Cons: Duur voor wat het is, Kwaliteit heel beperkt

OudWezel

08 Oct 2023

Beste Kathleen, jammer te lezen dat onze gerechten u niet helemaal konden bekoren.
Wij serveren inderdaad onze tajine standaard zonder brood, couscous of ander bijgerecht daar deze reeds zoete aardappel en kikkererwten bevat. Mits simpele vraag hadden wij u graag wat brood geserveerd indien dit gewenst was. Het feit dat uw tajine-schotel koud was, lag aan het feit dat u onze net bezocht in een periode dat onze oven stuk was.
De loempia's waarover u spreekt waren gyoza's, geen loempia's.
Het is inderdaad ook weer correct dat wij standaard geen dressing over onze salade gieten, aangezien de correcte hoeveelheid dressing voor iedereen anders is. Niettemin serveren wij elke salade met een bijpassende dressing/saus in een afzonderlijk potje zodat ieder naar eigen smaak kan toevoegen. Beviel de bijpassende saus/dressing u niet, had u ook weer na simpele vraag een standaard sladressing kunnen krijgen. Naar mijn inziens hadden we al uw bemerkingen eenvoudig kunnen oplossen indien u op het ogenblik van uw bezoek gewoon de vraag had gesteld. Jammer te zien dat u dat niet gedaan heeft, maar dan achteraf wel een slechte beoordeling schrijft.

kathleen.fransen69

04 Nov 2023

Ik begrijp uw frustratie over zaken die hadden aangepast worden mits melding. Melding had echter de belabberde basiskwaliteit niet kunnen verbeteren. Daar is werk aan. Succes.




This page has been viewed 621 times.