• De Turfsteker

  • (5)
    4
    Loading...
  • White Veg-options
Western
European
Non-veg

Serves meat, vegan options available. The vegan items include pulled mushroom, quesadilla, and shepherd's pie. Closed Wed.


5 Reviews

First Review by Sander1966

WilmerBrouwer

Points +38

Vegan
04 Jan 2024

Slechte ervaring

Een restaurant met drie vegan opties op de kaart in Drenthe dat moesten we proberen. Vriendelijk personeel en leuke sfeer. Helaas is het eten echt slechter dan ik ooit heb gehad. De coddle is niets anders dan gebakken aardappeltjes met daarnaast een kwak humus en een sneu groen takje erop om er nog iets van te maken. Verder geen groente of saus te bekennen wat er nog iets lekkers van kan maken. En daar betaal je dan 19 euro voor. Ik was echt enorm teleurgesteld. Mijn partner had de falafel en die was gelukkig iets beter, maar dit zijn helaas dus niet meer de lekkere vegan opties waar eerdere reviews over schrijven. Ook de falafal had helaas niet meer dat leuke of uitgebreide wat op de vorige foto te zien is.

Updated from previous review on 2024-01-04

Anikees

Points +195

Vegan
30 May 2023

Super pubsfeer, heerlijk eten

Keuze uit 3 originele (grote) vegan gerechten: falafel, gevulde pompoen of een lasagne. Mag ook voor de lunch. Als ze net zoveel creativiteit en liefde stoppen in de andere 2 gerechten als in de falafel, zijn die ook zeker aan te raden. Echt heerlijk! En veel!

Pros: 3 verschillende originele vegan gerechten, Gemoedelijke sfeer, Heel gastvrij

RozemarijnVanKampen

Points +277

Vegan
13 Feb 2023

Lekker eten en leuke sfeer

Ik vind Ierse pubs en restaurants altijd wel leuk, dus het was zeker een positieve verrassing om te zien dat ze vegan eten serveerden!

Pros: Leuke sfeer, Vriendelijk personeel

Maryam21

Points +394

Vegan
08 Mar 2022

Geweldig lekker gegeten

Personeel heeft veel kennis en het eten is onwijs lekker. Geef wel aan dat je vegan wilt eten dan adviseren ze erg goed. Vegan betekent in het Engels vegetarisch. Dat kwam serveerster Danielle melden en ze dacht, samen met de keuken, heel erg goed mee hoe de lunch geheel veganistisch gemaakt kon worden. Zelfs met veganistische mayo. De pulled mushroom wrap is een echte aanrader

Updated from previous review on 2022-03-08

Pros: Kundig personeel, Heerlijke vegan gerechten

Cons: Ierse muziek moet je van houden

Sander1966

Points +20

Vegan
14 Aug 2021

Terras de Turfsteker

Gezellig restaurant waar je een keuze hebt uit drie veganistische hoofdgerechten. De Shepherd's pie was erg lekker! Jammer dat er op de kaart geen veganistische opties staan voor voor- en nagerechten.




This page has been viewed 1547 times.