Lacto
Ovo
Western
European
Honey
Dutch
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Restaurant with a plant-based menu section, which includes apple pie with vegan whipped cream, sandwiches, fried snacks, pizza, and a sorbet. Open Wed-Sun 10:30-18:00. Closed Mon and Tues.


Venue map for De Laethof
© OpenStreetMap contributors

3 Reviews

First Review by JJH1985

Bien

Points +167

Vegan
12 Aug 2021

Heerlijke lunch

Paar dagen in Zuid Limburg en via deze app gezocht naar een goeie lunch. De kaart op deze plek zag er goed uit met veel plantaardige opties en daar aangekomen heerlijk op het terras gezeten. We hadden een Vegan pizza vegetale en een broodje muhammara. Vooral het broodje was ontzettend lekker. De green smoothie maakte het compleet.
Kortom aanrader 😃

Pros: Aparte plantaardige kaart, Veel opties

HappyDucks

Points +18

Vegan
30 Jul 2021

Vegan appeltaart bestelt, slagroom met melk bij de thee.

Ik kwam naar de Laethof voor de vegan appeltaart en een glas thee. Wat een beetje jammer was, is dat er een glaasje slagroom bij de thee kwam die niet plantaardig was. Ik had niet verwacht dat er slagroom bij de thee zou komen (dit stond niet op de kaart en heb dit nog nooit gehad bij mijn thee). Het personeel zou het ook kunnen snappen om geen melkslagroom te serveren als je alleen maar dingen van de plantaardige kaart bestelt. De taart was prima, alleen erg jammer van de slagroom bij de thee.

🐷HappyPig

01 Aug 2021

Same thing happend to me. I ordered vegan apple pie with vegan whipped cream and tea, but I got tea with non vegan whipped cream on the side !!! If you order vegan food, you would expect that everything you get is vegan ! To put it lightly: I was very dissapointed.
It's a shame, because the apple pie was tasty.

JJH1985

Points +54

Vegan
09 Jul 2021

Leuke verrassing

Op de mergelland route door Zuid Limburg kwamen wij deze leuke eetgelegenheid tegen. Er is ruime keuze en wij hebben gekozen voor de vegan borrelplank




This page has been viewed 1500 times.